Knatteskutt – Det gör dig glad

Knatteskutts låt är här! Lyssna på låten, den gör dig glad! Låten sjungs av Angelica Skarphagen tillsammans med sex glada Växjö-barn.

I veckans tävling vill vi att ni kommenterar med vad era barn tänker på när de lyssnar på låten. Kommentera nedan, på facebook, twitter eller instagram. En vinnare kommer utses och vinner en röd långärmad Knatteskuttröja från Knatteskutts webbshop.

Förra veckans vinnare tillhör Örebro och har kontaktats via mail.

Om knatteskuttstaff

Knatteskutt är en verksamhet som är inriktad för barn 4-9 år. Tanken är att barnen ska få prova på olika idrotter och rörelser under lekfulla former, och istället för att behöva vara medlem i många olika föreningar samlas här allt under samma tak. Med hjälp av leken vill vi inspirera till en händelserik och aktiv fritid för barnen. Grundpelarna för Knatteskutt är: - Lekfullhet och glädje - Motorisk inlärning - Utveckling i grupp För mer info, gå till: http://www.knatteskutt.se/ Knatteskutt finns även på Facebook, gå gärna in och gilla oss: http://www.facebook.com/knatteskutt Du kan även följa oss på Twitter: https://twitter.com/knatteskutt
Detta inlägg publicerades i Knatteskutt. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar