Knatteskutt: Påskvecka

Då var det dags för lite ny fredagsinfo till er från oss på kontoret och idag är det min tur, Malin J, att skriva för första gången. Jag har arbetat här i ca 4 månader och jag trivs superbra. Det är väldigt kul att få vara med och bedriva idrott för barn.
Veckan har varit relativt lugnt för mig som sitter på kundservice. Mycket tid går åt till att förbereda för vår utökade verksamhet, sommarterminen, som under fem veckor finns på flertalet orter runt om i landet. Igår öppnade vi även anmälan till Knatteskutts hösttermin. Jag hoppas att vi ses till hösten!
Det finns saker att göra hela tiden här på kontoret, men det är precis som det ska vara.

Under veckan har det varit uppehåll för påsklov för samtliga Knatteskuttsgrupper. Men nästa vecka är det full fart igen!
Veckan är en dag kortare än vanligt men trots det hann vi med vår torsdagsfika här på kontoret.

Knatteskuttskaninen har planerat att hen ska äta påskgodis och måla ägg under påskledigheten. Ska ni hitta på något roligt under påsken?
Vi på kontoret och Knatteskutt vill passa på att önska er en Glad Påsk och hoppas att ni får en rolig helg!

/Malin J

Bild

Om knatteskuttstaff

Knatteskutt är en verksamhet som är inriktad för barn 4-9 år. Tanken är att barnen ska få prova på olika idrotter och rörelser under lekfulla former, och istället för att behöva vara medlem i många olika föreningar samlas här allt under samma tak. Med hjälp av leken vill vi inspirera till en händelserik och aktiv fritid för barnen. Grundpelarna för Knatteskutt är: - Lekfullhet och glädje - Motorisk inlärning - Utveckling i grupp För mer info, gå till: http://www.knatteskutt.se/ Knatteskutt finns även på Facebook, gå gärna in och gilla oss: http://www.facebook.com/knatteskutt Du kan även följa oss på Twitter: https://twitter.com/knatteskutt
Det här inlägget postades i Knatteskutt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s