Knatteskutt Terminsskifte

Knatteskutt är nu i avslutningsfas för vårterminen och startar på vissa orter Sommarterminen nästa vecka. För att ni ska få en inblick i hur ett avslutningspass kan se ut har vår dansledare i Uppsala gästbloggat den här veckan. Såhär skriver Karin om avslutningen för Knatteskutt dans i Uppsala:

Hej!
Jag som bloggar denna gång heter Karin och är huvudledare för dans i Uppsala. Vi har precis haft vårt sista pass för den här terminen här i Uppsala med dansuppvisning för föräldrarna.
Jag och min assisterande ledare Vanessa hade varit i hallen lite tidigare och fixat med serpentiner och blåst ballonger och ställt bänkarna rätt så att föräldrarna kunde se barnen vid uppvisningen. Vi gjorde som en liten scen av serpentiner och ballonger så att man såg tydligt vart man skulle titta.
Den äldsta gruppen, dvs 6- 7 år hade det första passet och de var redo att dansa när de kom in i hallen. De flesta hade redan smugit in för att kolla vad vi höll på med men de fick vänta utanför en stund tills vi var klara med förberedelserna. De tyckte att vi hade gjort det väldigt fint när de väl kom in och såg det färdiga resultatet. Några som var väldigt fina var barnen!
Vi hade sagt innan påsklovet att till avslutningen fick man ha på sig vilka kläder man vill! Man kanske ville klä ut sig till en prinsessa eller en pirat, men man kunde också ha på sig sin favorit tröja, man fick välja precis som man ville själv!
När barnen gick in för att ställa vattenflaskorna vid kylskåpet såg vi hur fina alla barnen var! Det var glitter, paljetter, klänningar, byggarbyxor, pirater och nagellack! Det var så härligt att se barnen i alla de olika kläderna och de var så förväntansfulla och redo inför uppvisningen. Vi hade sagt att föräldrarna fick vänta utanför medan vi övade. Vi värmde upp och övade på avslutningsdansen och sedan släppte vi in publiken. Vi visade uppvärmningen och sedan avslutningsdansen två gånger för publiken. Det var mycket dunkande hjärtan i luften när vi dansade till Eric Saade! Barnen fick jättemycket applåder av föräldrarna, mormor, morfar, farmor, farfar, syskonen och kompisarna som var där!
Efter själva uppvisningen så drog vi upp alla från publiken och hade dansstopp tillsammans med barnen. Vi dansade till afro musik sen blev det rock n´ roll och lite streetdance på slutet! Det var kul att se så många dansa allt de bara kan!
Efter dansstoppet hade vi Knatteskuttshoppet! Nu har ju barnen blivit riktiga Knatteskuttare och då behöver man ju öva på att hoppa som en Knatteskuttare också! Så alla barnen och föräldrar fick hoppa runt i salen som kaniner och även hoppa på ett ben. Man måste öva spänsten i benen när man är en Knatteskuttare! Dansstopp
Som avslutning fick barnen ställa sig på ballongscenen igen och så delade vi ut varsin medalj till barnen. De fick väldigt mycket applåder av föräldrarna! Sedan fick de även kakor och sedan tackade jag för terminen och önskade alla en trevlig sommar!
Alla var nöjda och glada efter avslutningen. Jag är själv väldigt nöjd med terminen och jag tycker detta är så roligt! Jag längtar redan till hösten!
/ Karin

Vi på Knatteskutt vill passa på att tacka både deltagare och ledare för en härlig vårtermin, vissa av er har nu haft avslutningen och en del har avslutningspasset kvar att se fram emot.

Nästa vecka startar Knatteskutts sommartermin på vissa orter runt om i landet och vi vill önska alla deltagare en solig start! Är du intresserad av att gå på sommarterminen så hittar du aktuella orter och områden på vår hemsida http://www.knatteskutt.se.

Trevlig helg önskar Knatteskutt

Knatteskutt Avslutning

 

Om knatteskuttstaff

Knatteskutt är en verksamhet som är inriktad för barn 4-9 år. Tanken är att barnen ska få prova på olika idrotter och rörelser under lekfulla former, och istället för att behöva vara medlem i många olika föreningar samlas här allt under samma tak. Med hjälp av leken vill vi inspirera till en händelserik och aktiv fritid för barnen. Grundpelarna för Knatteskutt är: - Lekfullhet och glädje - Motorisk inlärning - Utveckling i grupp För mer info, gå till: http://www.knatteskutt.se/ Knatteskutt finns även på Facebook, gå gärna in och gilla oss: http://www.facebook.com/knatteskutt Du kan även följa oss på Twitter: https://twitter.com/knatteskutt
Det här inlägget postades i Barn, Barnidrott, Dans, Idrott, Idrottsskola, Knatteskutt, Knatteskutt Dans, Ledare, Svenska Idrottsfrämjandet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s