Knatteskutt terminsstart

Knatteskutts sommartermin har nu startat. På Knatteskutt är vi ute under sommarterminens alla tillfällen så nu hoppas vi på sol och härligt sommarväder de kommande veckorna.

Veckans idrottstema på sommarterminen är fotboll. Det Knatteskutt gillar mest med fotboll är att sparka bollen och att få passa bollen till sina lagkamrater. Knatteskutt tycker det är viktigt att man har kontroll över bollen när man spelar fotboll. Har man bollkontroll kanske man även kan öva på att göra olika trix med bollen.

Eftersom det är terminsstart för sommarterminen och därmed nya gruppsammansättningar kommer vi på Knatteskutt ha några övningar som fokuserar på att lära känna varandra. Barnen kommer också få öva på bollkontroll, öga-fotkoordination, samarbetsförmåga och deras träffsäkerhet. Knatteskutt önskar er alla en härlig sommartermin och hoppas att ni kommer ha riktigt kul under terminens olika tillfällen

.Bild

Om knatteskuttstaff

Knatteskutt är en verksamhet som är inriktad för barn 4-9 år. Tanken är att barnen ska få prova på olika idrotter och rörelser under lekfulla former, och istället för att behöva vara medlem i många olika föreningar samlas här allt under samma tak. Med hjälp av leken vill vi inspirera till en händelserik och aktiv fritid för barnen. Grundpelarna för Knatteskutt är: - Lekfullhet och glädje - Motorisk inlärning - Utveckling i grupp För mer info, gå till: http://www.knatteskutt.se/ Knatteskutt finns även på Facebook, gå gärna in och gilla oss: http://www.facebook.com/knatteskutt Du kan även följa oss på Twitter: https://twitter.com/knatteskutt
Det här inlägget postades i Barn, Barnidrott, Idrott, Idrottsskola, Knatteskutt, Svenska Idrottsfrämjandet, Veckans Idrottstema och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s