En liten måndagsblogg

Knatteskutt planerar som bäst för höstens termin men vi jobbar också för att alla barn som är anmälda till sommarterminen ska få en så fin upplevelse som det bara är möjligt. Idag går vi in på andra veckan med aktiviteter utomhus. Den vanligaste frågan jag som sitter på kundtjänst får kring sommarterminen är om det ställs in på grund av regn. Svaret på den fråga är nej. Det är helt enkelt kläder efter väder som gäller för alla barn och kanske inte minst för alla er föräldrar som står vid sidan om och hejar på. Andra frågor vi just nu stöter på från er är, när vi meddelar tid och plats för höstens termin av Knatteskutt. Håll ut, säger vi då. I Augusti dyker mer information upp i inkorgen hos alla som anmält sina barn till höstens termin men allt kommer naturligtvis även stå på hemsidan. Vi jobbar hårt för att så många barn som möjligt ska få chans att prova på olika idrotter eller dansstilar till hösten. Tyvärr får inte alla alltid plats och det är därför först till kvarn som gäller.

 

Det var lite information från Knatteskutts kundtjänst. Hoppas att alla barn som ska Knatteskutta ikväll får en riktigt rolig upplevelse!

 

/Malin S

 

Om knatteskuttstaff

Knatteskutt är en verksamhet som är inriktad för barn 4-9 år. Tanken är att barnen ska få prova på olika idrotter och rörelser under lekfulla former, och istället för att behöva vara medlem i många olika föreningar samlas här allt under samma tak. Med hjälp av leken vill vi inspirera till en händelserik och aktiv fritid för barnen. Grundpelarna för Knatteskutt är: - Lekfullhet och glädje - Motorisk inlärning - Utveckling i grupp För mer info, gå till: http://www.knatteskutt.se/ Knatteskutt finns även på Facebook, gå gärna in och gilla oss: http://www.facebook.com/knatteskutt Du kan även följa oss på Twitter: https://twitter.com/knatteskutt
Det här inlägget postades i Knatteskutt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s