Knatteskutt laddar för höstterminen!

På Knatteskutts-kontoret är semestern slut och vi jobbar för fullt med att förbereda för höstens termin. Har du inte anmält ditt barn än men funderar på att göra det? Då rekommenderar vi dig att du redan idag klickar in på www.knatteskutt.se och anmäler ditt eller dina barn. Vi ser att det är ett högt tryck på höstens platser och som vanligt är det först till kvarn som gäller.

Knatteskuttkaninen ser fram emot att möta alla barnen under hösten. Hen har laddat genom diverse aktiviteter under sitt sommarlov. Glass, gunga på lekplatsen och spela strandtennis vid sjön, är några av de saker som vår kanin har hunnit med. Men framförallt har hen längtat efter att få se alla barn prova på olika idrotter eller dansstilar. Det är det roligaste Knatteskuttkaninen vet.

Ha en fortsatt fin sommar så syns vi i höst!

knatteskuttgungar

Knatteskuttäterglass

Om knatteskuttstaff

Knatteskutt är en verksamhet som är inriktad för barn 4-9 år. Tanken är att barnen ska få prova på olika idrotter och rörelser under lekfulla former, och istället för att behöva vara medlem i många olika föreningar samlas här allt under samma tak. Med hjälp av leken vill vi inspirera till en händelserik och aktiv fritid för barnen. Grundpelarna för Knatteskutt är: - Lekfullhet och glädje - Motorisk inlärning - Utveckling i grupp För mer info, gå till: http://www.knatteskutt.se/ Knatteskutt finns även på Facebook, gå gärna in och gilla oss: http://www.facebook.com/knatteskutt Du kan även följa oss på Twitter: https://twitter.com/knatteskutt
Det här inlägget postades i Knatteskutt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s