Knatteskutterminen tar en paus och är tillbaka med full fart VT17

Hej!

Terminen med Knatteskutt lider mot sitt slut, många härliga barn runt om i landet har nu en fin medalj runt sin hals.

Alla barn har varit så duktiga denna terminen!

Knatteskutt tar nu en liten paus men är tillbaka igen vecka 6. Då hoppas Knatteskutt att få träffa alla härliga barn igen.

på Knatteskuttkontoret sker det nu en massa roliga förberedelser inför vårterminen. Förberedelser inför utbildningar av alla härliga både nya och gamla ledare, vi arbetar med konceptet så att det är ännu bättre till våren med massa skojiga saker som vi ska hitta på. Både lite saker som vi känner igen och är trygga i men också nyheter.

Hoppas vi ses till våren!

Mvh Knatteskuttsamling

Om knatteskuttstaff

Knatteskutt är en verksamhet som är inriktad för barn 4-9 år. Tanken är att barnen ska få prova på olika idrotter och rörelser under lekfulla former, och istället för att behöva vara medlem i många olika föreningar samlas här allt under samma tak. Med hjälp av leken vill vi inspirera till en händelserik och aktiv fritid för barnen. Grundpelarna för Knatteskutt är: - Lekfullhet och glädje - Motorisk inlärning - Utveckling i grupp För mer info, gå till: http://www.knatteskutt.se/ Knatteskutt finns även på Facebook, gå gärna in och gilla oss: http://www.facebook.com/knatteskutt Du kan även följa oss på Twitter: https://twitter.com/knatteskutt
Det här inlägget postades i Dans, Föräldrar, Idrott, Idrottsskola, Knatteskutt, Knatteskutt Dans, Ledare, Veckans Danstema, Veckans Idrottstema och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s